Veblijfsaccommodaties
     
welkom

Contact

Natuur

Artist in Residence

Workshops 

Verblijfsaccommodaties

Tipi's te huur

Vakantie met de paarden

Activiteiten in de omgeving

Paardrijden

Begeleide Vakanties

Links en reisinformatie

De Schapen

Haflingers te koop

De Runderen

De Honden

Het Werk

Solognotes

Verkoop van dieren , vlees, producten

Animaux a vendre

les Viandes de la ferme

Enjoy natural life

Biologische Breiwol

 
Genieten op Le Bois de L' Espaud. Onderstaande verblijfsmogelijkheden zijn per week te huur, maar ook langere tijd.

Omdat wij deze plek juist als een oase van rust willen behouden, ontvangen wij onze gasten alleen op beperkte schaal. Reserveren is gewenst. Mogelijkheden voor diverse vakanties: 

De accomodaties die wij verhuren staan op een kleine weide, omgeven met schapen en paarden, in de schaduw van grote eikenbomen en met een mooi uitzicht. Ze zijncompleet ingericht, woonkamer, eettafel, keukenhoek, douche, toilet, inclusief serviesgoed en keukengerei, linnengoed en beddegoed. Bij elke accomodatie is een buitenzitje. De huurprijs is exclusief de borg van 100 euro die terugbetaald wordt als de woning weer netjes afgeleverd wordt. i

  • Een 6 persoons houten chalet "le Rève" (11x7m) met 3 slaapkamers. 650 euro per week. 
  • Een klassiek ingericht enkel chalet, met 1 slaapkamer, 350 euro per week. 
  • Een mobile home, woonkamer met 2 persoons slaapbank, 1 slaapkamer met 2 persoonsbed en kleine slaapkamer met " stapelbedjes voor kinderen , 550 euro per week

Verder zijn er nog:

  •  Op een kleine weide op enige afstand van de gebouwen staan in de zomer tipi's (indiaanse wigwams), die heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen en families of groepsbijeenkomsten, vanwege de bijzondere sfeer, 450 pw met chalet:
  • Ook kunnen alle accomodaties tegelijk gehuurd worden als groepsaccomodatie bij familie of groepsvakanties 20 slaapplaatsen

Prijzen                                               week       dag

tipi                              4P                     450           75   

mobile home                2volw; 3 kids     550           85 

houten chalet               2p                    350           85 

houten chalet  "le Reve 6p                    650         125

 

Aanbetaling 50% bij boeking en 50% acht weken voor aankomst + de borg van 100 euro, die bij een correcte oplevering weer terugbetaald wordt bij vertrek.

Reserveren: leboisdelespaud@gmail.com en 0033644174019

Honden zijn welkom, voor zover ze bij de logeergelegenheid blijven en u zelf oppast, dat de andere dieren niet opjaagd worden.

 Meewerken

  • Als u wilt kunt u, na overleg als het uitkomt, meewerken op de boerderij met alle voorkomende werkzaamheden. 

Begeleide vakanties met PGB

  • Er is een mogelijkheid voor individueel begeleide vakanties met bijvoorbeeld een pgb. Individueel of met het gezin met een professionele activerende en ondersteunende begeleiding. Ook is mogelijk om samen na een korte probleem inschatting een heel andere benadering uit te proberen onder begeleiding.
  • In de zomer wordt op de boerderij bij voldoende deelnemers workshops beeldhouwen, schilderen, fotograferen, paardrijden en dierverzorging gegeven.
  • Paardrij vakanties. Het is zelfs mogelijk uw eigen paard  mee te brengen of een paard freestyle te beleren.

 

 


1.Het Mobile Home


De indeling: een grote woonkamer, met zithoek ( een zit-slaapbank), eettafel en keukenblok (met gasstel, warm water, koffiezetapparaat, koelkast), 2 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed en 1 kleintje  met 3 stapelbedjes voor kinderen, een badkamer met douche, wc en wastafel. Er is een gaskachel en electrische kachel aanwezig, een zonnescherm en buitenzitje


2. Het houten dubbel chalet: "Le Reve"

Het chalet is mooi ruim (7 bij 11 m) en heeft in de zomer schaduw onder de eikenbomen. Het heeft een weids uitzicht, een buitenterras, grote woonkamer, open keuken met eettafel, douche met wc en wastafel en 3 slaapkamers, 1 met tweepersoonsbed, 2 met 2 eenpersoonsbedden. Kinderbedje en kinderstoel kan voor gezorgd worden.

650 per week

 

 

De buitentafel
Naast een tafel om buiten te eten, zijn er ook nog tuinstoelen om lekker lui te soezen of te lezen.
Open keuken in Chalet Le Rève

Eenvoudig maar praktisch met fornuis met oven, warm water, koelkast en koffiezetapparaat.

Houten Chalet: "le Chalet Classique"

Ook dit chalet staat onder de eiken bomen, zodat er volop schaduw is in de zomer. Het chalet is traditioneel ingericht met houten keuken, eettafel en zithoek met grote bank. Verder is er een toilet met douche, een slaapkamer met 2 persoonsbed en een buitenzitje.

450 per week

foto's: https://picasaweb.google.com/Leboisdelespau/ChaletLeClassique

Chalet le Classique is ruim voor 2 personen

Er is maar 1 slaapkamer met 2 persoonsbed, maar het is natuurlijk ook mogelijk er een tent bij te zetten, voor bezoek of voor de kinderen. De woonkamer en eethoek zijn ruim genoeg voor 5 mensen. Extra kosten 50 per week.