Workshops beeldhouwen en schilderen
     
welkom

Contact

Natuur

Artist in Residence

Workshops 

Verblijfsaccommodaties

Tipi's te huur

Vakantie met de paarden

Activiteiten in de omgeving

Paardrijden

Begeleide Vakanties

Links en reisinformatie

De Schapen

Haflingers te koop

De Runderen

De Honden

Het Werk

Solognotes

Verkoop van dieren , vlees, producten

Animaux a vendre

les Viandes de la ferme

Enjoy natural life

Biologische Breiwol

 

Workshops Beeldhouwen, Schilderen, Fotograferen en Dierverzorging


 

De workshops beeldhouwen, schilderen en fotograferen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, die de stimulans, de gezelligheid en de feedback zoeken van het samen met een groep bezig te zijn. Het beeldhouwen en schilderen is zoveel  mogelijk in de buitenlucht en met regen onder een afdak, of indien nodig in een grote binnenruimte. De mooie en rustige omgeving geeft inspiratie genoeg.

In overleg met belangstellenden worden de tijden geprikt.

Prijs is 15 euro per dagdeel van 2,5 uur, 75 voor 5 keer, 145 voor 10 keer, 205 voor 15 keer, 400 voor 35 keer, een heel jaar dus, rekening houdend met vakantie en feest weken.

Zomerworkshops

200 per week voor cursus en overnachting, alleen in de zomermaanden.

exclusief steen/ doek/ verf. 

De prijzen zijn gebaseerd op overnachting met 1 persoon in een gasten kamer, tipi, stacaravan.

Indien u met meerdere personen in een tipi wilt overnachten, of in een eigen tent of een slaapgelegenheid voor 2, is de korting 62,50,  

Verwelkoming zaterdags tussen 16 en 19 uur.

Afscheid op zaterdag na de koffie.
Het arrangement is op basis van 7x overnachting 

Er zijn 5 dagdelen workshop van 2,5 uur gepland en 5 dagdelen vrije activiteiten.Het is mogelijk die 5 dagdelen  vrije activiteiten te schilderen of beeldhouwen, fotograferen, of om in overleg paard te rijden. Verder is er volop gelegenheid om te wandelen, te rusten, lezen, stadjes te bezoeken, naar culturele festiviteiten te gaan, in de tuin te werken, naar de kuddes te gaan kijken en in het dorp te gaan zwemmen. Alles individueel of gezamenlijk.

*Uw verblijf bij ons is voor eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor (niet te hopen) vermissing van, of schade aan persoonlijke bezittingen of voor letselschade opgelopen tijdens het verblijf !

Actieve, avontuurlijke, creatieve vakantie

Pas op de plaats maken. Tot jezelf komen
Contacten leggen. Actief, creatief zijn of lekker wandelen, rusten. Weer voelen wie je bent en hoe je verder wilt? Er niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk er even tussenuit? Rust en ontspanning en de inspiratie van de natuur en de sfeer, geven je mogelijkheden om een nieuwe horizon te ontdekken. Niets moet, veel kan. Deze vakantie is vooral bedoeld om met gelijkgestemden plezier te beleven, te ontspannen en jezelf te kunnen zijn in alle vrijheid.

 

 


 
   
 

leboisdelespau@gmail.com